Hondenhotel Bertem

Vertrekt u op vakantie en bent u op zoek naar een verblijf voor uw viervoeter in regio Bertem? Breng uw hond met een gerust hart naar Bentley’s hondenhotel!

Hondenhotel Bertem

Bentley’s hondenhotel is een kleinschalig hondenhotel in regio Bertem, voor zowel kleine als grote honden, en is gelegen in een landelijke omgeving op de grens van Heist-op-Den-Berg, Tremelo en Keerbergen. Kom met uw hond naar Bentley’s hondenhotel en wij garanderen de ideale verblijfplaats voor uw viervoeter. U kan met een gerust hart uw hond bij ons achterlaten, wij bieden veel zorg en hebben veel aandacht voor ruimte voor de honden. Uw hond kan hier dan ook genieten van een zorgeloze hondenopvang. Ook indien uw hond eventueel verzorging nodig zou hebben of indien uw hond ziek is kan u bij ons steeds rekenen op de beste zorgen, wij staan namelijk ook in direct contact met een dierenarts.

Eerste bezoek: voorafgaand bezoek aan het hondenpension

Het is uiteraard wenselijk dat u eerst een kijkje komt nemen om zelf uw persoonlijk oordeel te kunnen maken en om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Ook wij maken graag eerst kennis met uw hond om het karakter te kunnen inschatten alsook hun inentings boekjes te kunnen nakijken om te zien of zij alles hebben gehad om uw honden hier op hotel veilig te kunnen laten verblijven.

Vaccinaties

De jaarlijkse inentingen moeten in orde zijn dwz: de coctail spuiten, rattenziekte en kennelhoest. De preventie van vlooien, teken en wormen geeft u steeds een week voor uw hond op vakantie komt bij ons.

Voeding

De voeding dient steeds meegebracht te worden, indien nodig ook de nodige medicatie. De voedings gewoonte moet blijven te meer om problemen met maag en darmstoornissen te vermijden.

Nestje

Het eigen nestje (hetgeen uw hond gewoon is, maakt niet uit wat), niet pas gewassen, omdat uw hond zich hier met zijn/haar spulletjes en geur zeer snel thuis zal voelen.