Hondenhotel

Wij baten een kleinschalig hondenhotel uit, gelegen in een landelijke omgeving op de grens van Heist-op-Den-Berg, Tremelo en Keerbergen met veel aandacht voor ruimte voor de honden.

Hondenhotel

Wij baten een kleinschalig hondenhotel uit, gelegen in een landelijke omgeving op de grens van Heist-op-Den-Berg, Tremelo en Keerbergen met veel aandacht voor ruimte voor de honden. Wij vangen maar een beperkt aantal honden op om zo veel mogelijk induviduele aandacht te kunnen geven aan elke hond, en delen wij de groepen in volgens karakter van de hond. Uw hond dient dus wel sociaal te zijn naar vreemde honden toe.

Je hebt honden, vooral jonge honden, die houden van actie en die kunnen zich dan uitleven op de speelweiden. Je hebt honden die houden van hun rust en na een uurtje of zo terug verlangen naar hun mandje en ook daar wordt rekening mee gehouden

Nogmaals, wij letten het meeste op karakter en de gemoedstoestand van uw hond, dwz: een kleine pittige jack russel, teckel, westie en dergelijke, hebben soms meer behoefte om met iets grotere honden te ravotten.  Bij ons dient uw hond zich in de eerste plaats gelukkig en goed te voelen.

Eerste bezoek: voorafgaand bezoek aan het hondenhotelhotel

Het is uiteraard wenselijk dat u eerst een kijkje komt nemen om zelf uw persoonlijk oordeel te kunnen maken en om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Ook wij maken graag eerst kennis met uw hond om het karakter te kunnen inschatten alsook hun inentings boekjes te kunnen nakijken om te zien of zij alles hebben gehad om uw honden hier op hotel veilig te kunnen laten verblijven.

Vaccinaties

De jaarlijkse inentingen moeten in orde zijn dwz: de coctail spuiten, rattenziekte en kennelhoest. De preventie van vlooien, teken en wormen geeft u steeds een week voor uw hond op vakantie komt bij ons.

Voeding

De voeding dient steeds meegebracht te worden, indien nodig ook de nodige medicatie. De voedings gewoonte moet blijven te meer om problemen met maag en darmstoornissen te vermijden.

Nestje

Het eigen nestje (hetgeen uw hond gewoon is, maakt niet uit wat), niet pas gewassen, omdat uw hond zich hier met zijn/haar spulletjes en geur zeer snel thuis zal voelen.